Wednesday, 28 July 2010

little lunch

I've made a small poached egg salad for lunch....
お昼に、ポーチドエッグのサラダを作りました。


Served with Parmesan cheese...
パルメザンチーズを削って…。


I've bought beautiful peach yesterday.
昨日、こんなに美味しそうな桃を買ったので…。


For dessert, I've made a yogurt and peach mousse, with peach + sake sauce on top.
Actually it was very easy to make it.
I couldn't find nice sized cup, so I've used jar that I kept in my drawer...
ヨーグルトと桃のムースを、デザートに作りました。ムースの上は、日本酒と桃のソースです。
結構簡単に作れちゃいました。

器は、丁度良いサイズのものが見当たらなかったので、空き瓶を代用。


I've got a inspiration from my friend Masako's blog, to make this dessert.
桃のムースは、友人の雅子ちゃんのブログにインスピレーションを受けて作りました!

Masako's Blog: http://miyabics.exblog.jp/

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...