Sunday, 12 September 2010
Dried apricot and Prune stuffed bread
With the fig bread recipe, I created this (photo above).
The dough is so smooth and soft. I've stuffed dried apricot and prune sauce that I've made about 2 weeks ago.(see "breakfast" on my blog)
Honey and wall nuts, just simply fruits jam, chocolate sauce.. filling can be anything. It does seems complicated but I've found little idea to make this beautiful shape. This is perfect for gift or any other occasion and you don't need to use knife to cut. It is so yummy!!!
先日作ったイチジクパンの生地を使って、今回はちょっと変わったパンに挑戦です。(写真) 生地はとても柔らかくて、しっとりしたタイプです。
2週間程前に作ったアプリコットとプルーンのフルーツソースを中に入れました。蜂蜜とクルミ、シンプルにフルーツのジャム、チョコレートのソース、等中に入れるものはアイディア次第です。 ちょっと難しそうに見えますが、簡単にできるトリックを発見。こんなにきれいに仕上がりました。ちょっとした贈り物としても喜ばれそうです。それに、ナイフを使う必要もなし。
とっても美味しいです。
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment