I was so busy cleaning our flat, and I didn't realized time past so fast. I started to cook my supposed to be lunch around 4 and Thomas send me an unexpected text that he is not working tonight!! So I've already prepared supper but I shall wait for him for a little while....
掃除やら洗濯やらで大忙しだった休日、時間の経つのも忘れて、昼食を摂るのもすっかり忘れて、気がついたのは夕方の4時頃。
昼食の筈が夕食になってしまいました。
食事の準備を初めてしばしすると、トーマスから全く期待していなかったうれしいメッセージが入り、今夜は働かず早くに帰って来れるとの事!
準備は8割終わっていたのですが、後少し待つ事に。
I love natural vegetables color. They are so beautiful...
自然の瑞々しい野菜の色って、好きです。
Chopped basil, sun dried tomatoes, pickled onions, capers, celery, olives and gherkins.... then mixed well with olive oil, seasonings, lemon juice. Simple but it is so good! Grilled rib-eye steak on top of the smokey heated pan and served on the bed of freshly baked baguette and water cress salad. Dressed with pickled vegetable sauce. It was so delicious.
バジルの葉、ドライトマト、酢漬けのタマネギ、ケイパー、セロリ、ガーキンズ、オリーブ、をそれぞれみじん切りにして、オリーブオイル、レモン汁、塩こしょうをして良く混ぜます。これがソースに。シンプルだけどとっても美味しい。
リブアイのステーキを、煙が出る程の熱々のフライパンで焼き、薄切りに。
焼きたてのバゲットの上にウォータークレス、そしてステーキを盛り、ソースをたっぷりかけます。とても美味しく、至福の一時でした。
Dessert was an oven baked creme caramel. Once again, I feel so happy when I eat this. GOCHISO SAMADESHITA!!
デザートには、オーブンで焼いたクリームキャラメル。
ちょっと不格好がまたオイシイ。
ご馳走様でした!!
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